סדנת בישול יפני - סושי

חמישי, 22.02.18, 17:00

לרכישת כרטיסים לחץ כאן

נגיש

לפרטים נוספים:

04-6030800

שתפו

סדנת בישול יפני - סושי 


בסדנה נלמד על חומרי הגלם הנפוצים במטבח היפני ונכין שני סוגי סושי: פוטומאקי וטמאקי ומרק מיסו יפני.

פרטים נוספים:

מתאים לגילאי 5+, הכניסה לסדנה בליווי מבוגר 

מחיר: 85 ש"ח לילד, כולל כניסה למוזיאון וארוחה משותפת בסיום הסדנה | מבוגר מלווה: כרטיס כניסה למוזיאון 


לאור הביקוש אנא הבטיחו את מקומכם >> לרכישת כרטיסים לחץ כאן

למידע נוסף אנא השאירו פרטים וצוות המוזיאון ייצור עמכם קשר, תודה