מוזיאון טיקוטין לאמנות יפנית
בחורף קריר אין כמו מרק חם ובריא. הצטרפו אלינו לסדנת בישול בה נכין המרק היפני המוכר מכולם- מרק מיסו (Miso). בסדנה נכיר את חומרי הגלם הבסיסיים המרכיבים את המרק הפופולרי ונכין יחד, בזום מתכון יפני אותנטי של המרק.
פרטים נוספים:
גילאי 5+ וחובה בליווי ההורים | עיסת מיסו, לציר- אבקת דאשי או פתיתי בוניטו, בצל ירוק, קוביית טופו (300 ג'), אצות וואקמה, לציר צמחוני- מי השרייה של פטריות שיטאקה.
לצפייה ללא הרשמה מראש גם ב-facebook live לחצו כאן
*כדי לקבל תזכורת עם תחילת השידור מומלץ לעשות לייק לעמוד מוזיאוני חיפה בפייסבוק