מרק מיסו יפני

ב-ZOOM

שלישי, 09.02.21, 17:00

לסדנא בזום לחצו כאן

נגיש

לפרטים נוספים:

04-6030800

שתפו

בחורף קריר אין כמו מרק חם ובריא. הצטרפו אלינו לסדנת בישול בה נכין המרק היפני המוכר מכולם- מרק מיסו (Miso). בסדנה נכיר את חומרי הגלם הבסיסיים המרכיבים את המרק הפופולרי ונכין יחד, בזום מתכון יפני אותנטי של המרק.

 

להורדת המתכון לחצו כאן

 

פרטים נוספים:

גילאי 5+ וחובה בליווי ההורים | עיסת מיסו, לציר- אבקת דאשי או פתיתי בוניטו, בצל ירוק, קוביית טופו (300 ג'), אצות וואקמה, לציר צמחוני- מי השרייה של פטריות שיטאקה.

 

לסדנא בזום לחצו כאן

לצפייה ללא הרשמה מראש גם ב-facebook live לחצו כאן

*כדי לקבל תזכורת עם תחילת השידור מומלץ לעשות לייק לעמוד מוזיאוני חיפה בפייסבוק

 

למידע נוסף אנא השאירו פרטים וצוות המוזיאון ייצור עמכם קשר, תודה