אסתטיקת האוכל כראי לתרבות יפן

מרצה: איילה דנון

שלישי, 17.09.19, 10:30

ההרצאה תתקיים כסדרה למרות יום הבחירות

נגיש

לפרטים נוספים:

04-6030800

שתפו

אסתטיקת האוכל ביפן ידועה באיכות וטריות המזון וביפי־ההגשה המענג. במפגש זה נעמיק בקשר שבין פולחן הדתות ביפן להתפתחות טקסיות הכנת האוכל והגשתו. נלמד על מגוון המאכלים המרשים ביפן ונראה כי הסושי הינו רק אחד ממיני מנות מסקרנות.

למידע נוסף אנא השאירו פרטים וצוות המוזיאון ייצור עמכם קשר, תודה