קורס בישול יפני

בהדרכת: צ'יזורו נישנו פרמינגר

קורסים למבוגרים

פתיחת הקורס: 11.1.17, בין השעות 18:00-21:15
8 מפגשים
עלות: 1,600 ₪ כולל חומרים וחוברת מתכונים

נגיש

לפרטים נוספים:

077-2729711

שתפו

המטבח היפני מצטיין בשימוש בחומרי גלם טריים, טעמים מפתיעים ועיצובים מרהיבים. נכיר מגוון טכניקות בישול, עיצוב והגשה ונסיים כל מפגש בארוחה טעימה במיוחד שאתם בישלתם!

בין המאכלים שנכין: טורינו צקוננודאנגו, טופו, סוקיאקי, אינגו, אגה-דאשי טופו, סאקה נו קאורי-אגה, טמאגו-יאקי, טמפורה, סובה, סאשימי, צ'אוואן מושי, קואקו גוהן ועוד


מספר המקומות מוגבל.
פתיחת קורס מותנית במספר מינימום של משתתפים.
פתיחת הקורס: 11.1.17, בין השעות 18:00-21:15
8 מפגשים
עלות: 1,600 ₪ כולל חומרים וחוברת מתכונים


לייעוץ והרשמה:
 04-9115944 | education@hms.org.il

 

למידע נוסף אנא השאירו פרטים וצוות המוזיאון ייצור עמכם קשר, תודה